Contact of samenwerken

Contact

Uiteraard vind ik het onwijs leuk om in contact te komen met de lezers van deze website. Ik wil graag horen wat je van de website vindt, of er onderwerpen zijn die je graag terug zou zien maar natuurlijk ook gewoon een gewoon berichtje om te vertellen hoe het met je gaat vind ik heel leuk om te krijgen!
Ik zal altijd proberen om terug te schrijven, mocht je na een tijdje nog niets hebben gehoord dan is je bericht er misschien wel tussendoor geglipt, stuur me dan alsjeblieft nog een keer een berichtje als reminder!

Samenwerken

Aangezien deze hele website gaat over het inspireren van mensen om me heen, lijkt het me nogal wiedes dat ik open sta voor een leuke samenwerking. Immers, hoe meer mensen, hoe meer vreugd. Samen bereik je meer mensen en kan je een nog grotere groep mensen inspireren.
Bij samenwerking denk je vaak meteen aan allerlei bedrijven, uiteraard wil ik daar graag mee samenwerken. Maar ben jij een mede-blogger, heb je een klein bedrijf, of ben je voor mijn part ‘alleen’ heel actief op Insta, dan vind ik het ook superleuk om met jou samen te werken. Stuur me een berichtje en dan kijken we samen verder.

Teksten schrijven

Like what you see? Ik ben ook beschikbaar als (freelance) tekstschrijfster. Zoals je op deze website kunt zien kan ik goed schrijven vanuit een menselijk perspectief, maar ook als jij wat meer zakelijke teksten nodig hebt dan ben je bij mij aan het juiste adres. Zo waren mijn laatste klussen het (her)schrijven van vacatureteksten en het schrijven van een business plan voor een startende ondernemer.
Stuur een berichtje via het contactformulier hieronder en dan praten we verder!

Aylovelife is een onderdeel van K├Ârner Krossmedia, ingeschreven bij de KvK onder nummer 6732262.

Holler at ya girl!

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Je bericht