2 jaar verkering met Jan

2 jaar verkering met de liefste!

Hoera! Hoera! Vandaag vieren Jan en ik ons 2-jarig jubileum! Ik was van plan een yoga-post te plaatsen, maar zeg nou zelf, dit is toch veeeel leuker!
Een klein foto-overzicht met wat highlights van de afgelopen 2 jaar samen.

Vakantie Malta

In het voorjaar van 2015 gingen we op onze eerste vakantie samen, naar Malta! Een lekker weekje weg, het was heerlijk. We maken nog steeds grapjes die we daar bedacht hebben 🙂

Mooi MaltaJan op de rotsen van MaltaMet zijn tweetjes bij Valetta

Lekker met het bootje

Door de jaren heen hebben we heel wat uren doorgebracht op het water. Jan heeft in deze periode maar liefst 3 verschillende boten gehad, en daar hebben we goed gebruik van gemaakt. Samen op het bootje is altijd heel gezellig en ontspannen.

Avond op het bootjeJan en Ayla samen op het bootje2 jaar verkering met Jan

Vakantie Bali

We hebben tussendoor ook heel leuke dagjes en weekendjes weg gehad. Zo zijn we voor Carnevalentijn 2015 naar Maastricht gegaan en hebben we ons 1-jarig jubileum in Alkmaar gevierd. Talloze ritjes met de auto (die we samen hebben gekocht vorig jaar) naar leuke steden en dierentuinen maken het plaatje compleet.
Maar ik denk dat voor ons allebei de vakantie naar Bali eerder dit jaar toch wel de kroon spant. Twee fantastische weken waarin we samen op een scootertje de mooiste plekken bezochten. Zo’n fijne vakantie heb ik misschien wel nog nooit gehad!!

Jan in de rijstvelden van BaliJan in het zwembad op BaliJan en Ayla op Bali

Gewoon gezellig samen

Alle hoogtepunten daargelaten, eigenlijk is het allerleukste met deze leuke man gewoon het dagelijks leven. We wonen sinds vorig jaar samen, en we hebben het elke dag leuk. Met zijn tweetjes een beetje in huis rondhangen, gezellig de hort op in het weekend, dat is eigenlijk wat de afgelopen twee jaar zo leuk maakt. Elke avond zijn we weer blij om samen te zijn, en dat is wat voor mij het allerleukste is!

Jan en Ayla in de zonJan en Ayla in een restaurantJan en Ayla 2 jaar verkering

Ik hoop dat jullie net zo blij zijn geworden van deze zoetsappige uitspatting als ik! 2 Jaar verkering moet natuurlijk ook gewoon gevierd worden!
Op naar nog vele jaren meer!

Veel liefs, Ayla

Share the love

Comments 2

  1. Gefeliciteerd lieve dochter en lieve ‘schoonzoon’! Wij wensen jullie nog héél veel gelukkige jaren samen!
    En inderdaad; veel leuker om te lezen dan een yoga-post! ⚜

    1. Post
      Author

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.