5x Instagram favorieten

5x Favoriete Instagram accounts van het moment

De afgelopen tijd zat ik zonder routine en met m’n ziel onder m’n arm een beetje op mijn telefoon te klooien. Negen van de tien keer is dat natuurlijk op Instagram. Een app die je continue prikkelt zonder al te veel moeite! Heaven!

Zonder grappen: Instagram is bij de meeste van ons een serieuze app in je leven geworden, en het is heel leuk om daar veel mee te doen! Dit zijn 5 accounts waar ik altijd heel erg blij van word:

1. Arielle Vey

Arielle is een fotografe uit Californië met precies de juiste smaak voor subtiele pastelkleurtjes en interessante invalshoeken. Ze heeft voor mijn editing-app A Color Story eigen filters ontwikkeld en sindsdien is ze mijn absolute heldin. Volgen als je houdt van details, zonnige plaatjes en mooie kleuren!

2. Hannah Carpenter

Hannah heeft 4 kinderen die ze prachtig vast weet te leggen. Haar foto’s ademen een hele retro vibe uit, komt misschien ook door de kleding van de kinderen. Het sfeertje is perfect wat mij betreft, ik krijg een soort nostalgisch indie-filmachtig gevoel van haar feed.

3. Jacob Riglin

Jacob werkt voor Beautiful Destinations en reist daarvoor de hele wereld over. Hij maakt prachtige plaatjes die hij vervolgens nog mooier bewerkt. Deze jongen moet je volgen als je last hebt van wanderlust, maar niet jaloers bent aangelegd!

4. A Color Story

A Color Story is de app die ik gebruik om mijn eigen foto’s mee te editen. Het is een app van dezelfde dames die achter A Beautiful Mess zitten en net zo kleurrijk en vrolijk als de blog van de dames. Hun feed bestaat uit features van mensen die met ACS bewerken en dat zijn altijd hele vrolijke, kleurrijke plaatjes!

5. Andrew Knapp

Andrew is vooral bekend door zijn hond Momo, die hij overal en nergens verstopt. “Find Momo in…” en dan zie je in de comments al die mensen die #foundmomo gebruiken als ze hem spotten. En Momo is toevallig één van de meest blije en lieve honden van Insta! Niet zo gek dat Andrew zijn foto’s tot boeken heeft gebundeld 🙂

Find Momo in San José Del Cabo.

Een bericht gedeeld door Andrew Knapp (@andrewknapp) op


Zoals je kunt zien houd ik niet zo van feeds die vol staan met witte of moody plaatjes, lekker kleurrijk, daar word ik vrolijk van!

Wat is jouw favoriete Instagram account? En volg je mij al op Insta?!

Deel dit met een Insta-lover die nieuwe accounts nodig heeft!

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Comments 12

  1. Post
   Author

   Haha same here! Ik denk dat er heel veel planning aan vooraf gaat! (Terwijl ik om 23.00 uur ineens denk ‘ohja, ik moet vandaag nog was op insta zetten!’)

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author

   Fijn he?! Ik vind het ook altijd zo leuk dat ze vaak mensen een feature geven die zelf niet zoveel volgers hebben. Ze kiezen echt de leukste plaatjes en niet per se van mensen die zelf ook al een enorm account hebben.

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.