Maandoverzicht juni 2017

Ayla loves life ~ juni 2017; balans, zomer en… gezinsuitbreiding!

Ik weet dat de zomer pas 21 juni begon, maar voor mij voelde het alsof het de hele maand al een heerlijke zomer was. Mijn balans kwam iets meer terug, en daarmee werd alles een stuk leuker dan het een tijdje was!

Soundtrack van de maand

Mijn soundtrack van de maand is áltijd Taylor Swift, maar omdat ze eindelijk terug is op Spotify mogen jullie deze maand meegenieten!

Afmaken van ons huis

Zoals ik van de week al schreef is onze huiskamer inmiddels bijna af.
Begin juni werd ein-de-lijk onze nieuwe eettafel gebracht, na 1,5 maand wachten ipv de beloofde 2 weken. Wij waren allebei megablij natuurlijk! En hij staat zo mooooiiii! De hele woonkamer knapt er meteen weer zoveel van op. Fantastico!

Nu schrijf ik natuurlijk ‘afmaken van ons huis’, maar eigenlijk bedoel ik alleen de woonkamer. Zodra dit af is gaan we door naar een volgend project. Ik heb het volgens mij al eerder gezegd, maar nogmaals: ik ben superblij dat we het zo aanpakken.
Omdat er geen ingrijpende verbouwingen nodig zijn kunnen we alles rustig aan doen. We vinden het eigenlijk ook hartstikke leuk om zo in huis bezig te zijn, dus prima dat het allemaal lang duurt!

Eettafel in de woonkamer juni 2017

Klussen in de tuin

Niet alleen in het huis was er bedrijvigheid, ook buiten was er genoeg te doen.

Aan de voorkant van ons huis staat een bedrijf, wat je goed kan zien vanuit de huiskamer. We wilden daar graag nog iets maken waardoor het minder opvalt. Om de rest van de tuin heen hebben we een hoge haag, maar dat vonden we een beetje too much voor de voorkant, dat voelt meteen zo massief aan.

We hebben er dus voor gekozen om bamboe te planten in de bak aan de voorkant, ze zijn nu nog klein(ig) maar zullen nog enorm de hoogte in schieten en vooral ook breder worden. Toch een soort haag dus, maar een stuk lichter en bewegeriger dan een confituur.

Na het planten viel het me op hoe vies de bak en bestrating waren, dus one fine Sunday ben ik de hele dag met de hogedrukreiniger in de weer geweest. En het verschil is zo enorm!! Ben er echt iedere dag blij mee als ik ernaar kijk 🙂

 • Voortuin zonder planten
 • Voortuin met bamboe

Zwoele zomeravonden

Bij temperaturen zoals afgelopen maand horen natuurlijk ook heerlijke zomeravonden. Ik vind het zo fijn om na het werken lekker in de tuin te zitten. Puzzeltje erbij, diertjes om me heen en lieve Jan achter de BBQ.
We zijn ook eindelijk weer lekker gaan varen. Direct uit werk wat eten maken en meenemen, en hop, het water op! Wat een luxe!

Er waren ook veel van onze vrienden bij de afgelopen weken. Lekker met z’n allen buiten eten, en de hottub in natuurlijk! Ik kan daar zo intens gelukkig van worden! Wat mensen die op het gras aan het spelen zijn, wat mensen in de hottub, lekker eten op tafel, zomerse temperaturen. Als ik daar dan naar kijk dan word ik helemaal warm van binnen! ♥

Zomeravonden juni 2017Zomeravonden juni 2017

Medische check-ups voor balans

Omdat ik me de laatste tijd zo slecht heb gevoeld heb ik voor de zekerheid toch maar even een check-up gedaan bij de dokter. Mijn bloedwaarden waren gelukkig allemaal bovengemiddeld goed, dus dat is superfijn.

Voor mij is de lol er wel echt af inmiddels, ik voel me al zó lang slecht door die hele stomme burn-out. En ik weet wel dat het lang duurt, dat benadruk ik zelfs altijd in mijn posts hierover, maar ik wil me gewoon eindelijk wel weer eens goed voelen!
Daarom ben ik naar een mesoloog gegaan, ik zal hier binnenkort wel wat meer over vertellen. Het voelde goed, ze zei erg logische dingen en nu heb ik allerlei supplementen die er als het goed is voor gaan zorgen dat ik me binnenkort weer een beetje normaal voel.

Last, but not least: gezinsuitbreiding!!

In de categorie ‘Best boyfriend ever’ presenteer ik u het verjaardagscadeau wat ik van Jan kreeg dit jaar: Lola ♥

We wilden al een tijdje een hond erbij, en dan het liefst een puppy. Hoewel ik erg van ‘don’t shop, adopt’ ben, kozen we toch een pupje. Met katjes, kipjes en in de toekomst hopelijk kindjes vinden we het gewoon te risicovol om een hond uit het asiel te halen.

Nadat we er eindelijk uit waren welk ras het moest gaan worden vonden we Lola al heel snel. Ze is een Duitse herder en komt bij een hele lieve fokster vandaan. Ze is sinds vrijdagavond bij ons, dus ik ga nu snel verder met haar spelen en vertel je binnenkort meer over haar!

 • Lola
 • Lola
 • Lola
 • Lola


Ik hoop dat jij ook een heerlijk zomerse maand gehad hebt, en dat er nu nog veel meer achteraan gaan komen!!

Comments 9

 1. Ah, wat is Lola een schatje! Superleuk dat zij erbij is gekomen 🙂 En heerlijk dat jullie huis steeds iets mooier en iets meer jullie wordt. Wat moet het fijn zijn om zo’n hottub te hebben! Ik hoop dat de mesoloog je verder kan helpen, zodat je je binnenkort iets beter voelt. Zo naar dat je je al tijden niet echt geod voelt!
  Romy onlangs geplaatst…5 boeken die ik deze zomer wil “lezen”My Profile

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author

   Ja, ik vind dat echt de fijnste manier van verhuizen! Niet alle rommel in 1 keer, maar gewoon alles stuk voor stuk aanpakken. Weet je al welke kamer je als eerste gaat aanpakken?

 2. Aaaah zo schattig! 😀 Jammer dat ze niet zo klein en knuffelig blijven. Ik vind zo’n handen altijd een heel klein beetje eng. Hopelijk helpen je supplementen om je wat beter te voelen! Heb echter geen idee wat een mesoloog is dus ben echt super benieuwd naar je post hierover.
  Irene onlangs geplaatst…Currently #1My Profile

 3. Het was echt een heerlijke maand! Jullie hebben zo veel werk verzet in en om het huis. Ik ben overigens heel benieuwd naar je verhaal van de mesoloog. Fijne week meis!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.