Meest gelezen posts 2016

De 5 meest gelezen blogposts van 2016

Ja jongens, het zit er nu echt wel bijna op hè, 2016 is zo goed als voorbij. Tijd voor een overzichtje van de meeste gelezen blogposts van afgelopen jaar!

Eigenlijk is dit natuurlijk niet helemaal eerlijk, aangezien Aylovelife pas halverwege 2016 live ging. Ik liep al sinds het begin van het jaar rond met het concrete idee en uiteindelijk is de blog rond de zomer online gekomen.
Al met al ben ik onwijs blij dat ik het ben gaan doen. Het is veel werk, meer dan ik van tevoren had gedacht, maar het is zó leuk om te doen! De reacties die ik van jullie krijg, daar word ik echt onwijs blij van. Een dagelijks reminder waarom ik deze blog wilde starten: het inspireren van anderen om zich ook goed te voelen. En dat lijkt vooralsnog aardig te lukken 🙂

Dit vonden jullie het leukst om te lezen afgelopen jaar:

5. Ontbijttaartje, een heel gezellig en gezond ontbijt!

Taartpuntje ontbijttaart

Dit recept voert de lijst met recepten aan als het gaat om meest gelezen artikelen. Als ik namelijk een top 10 had gemaakt dan hadden er nog veel meer recepten in gestaan, maar zoals het nu is staat alleen deze erin.

En dat mag de pret niet drukken, want dit is toevallig ook een heel erg lekker recept! Dus als je hem nog niet gemaakt hebt: doe het!

4. Hoera, 1 jaar herstel van mijn burn-out!

Burn-out jarig

Eén van de leukste reacties die ik op deze blogpost kreeg was van iemand die zei ‘Wat ben je toch gek, dat je de verjaardag van je burn-out viert!’.

Toevallig sta ik graag stil bij zulke momenten. Eens even kijken wat je ergens van hebt geleerd, hoe je bent gegroeid, wat er is veranderd in een bepaalde periode. Ik denk dat als je daar bewust mee bezig bent, je ook veel bewuster keuzes of aanpassingen kunt maken in de toekomst.

En jullie vonden het ook leuk om te lezen! Thanks guys!

3. Ontstressen, wat doet dat met je lichaam?

Ontstressen, meest gelezen blogposts

Met de vele clicks op deze blogpost bewezen jullie weer dat jullie enorme voyeurs zijn.
“Hè Ayla, vertel nog eens wat gênante dingen die je lichaam doet?!” Tuurlijk jongens, voor jullie altijd!

Ik heb dit afgelopen jaar gemerkt dat ik weinig schaamte heb als het over mijn lichaam gaat. Dat komt gewoon omdat ik zelf ook niet beslis wat dat ding allemaal doet, het overkomt me gewoon een beetje. Daarnaast ben ik er zo eentje die weet dat iedereen scheten laat, dus waarom zou ik me dan schamen om er af en toe over te schrijven?!

2. 2 Jaar verkering met de liefste!

Jan en Ayla op Bali

Ik vind het dus echt supergeinig dat deze blogpost zo veel is gelezen. Ik wist inmiddels al wel dat jullie helemaal wild worden van mijn meest persoonlijke blogposts, én dat er real-life fans van Jan tussen mijn lezers zitten, maar dat dit artikel zo hoog zou eindigen had ik niet verwacht.

Maar hee, ik geef jullie geen ongelijk hoor, Jan ís ook de allerleukste, reden genoeg om te klikken dacht ik zo 😉

1. Hoe voelt een burn-out aan de binnenkant?

Hoe voelt een burn-out?

Dit artikel staat echt met superrrrrstip op 1 van alle blogposts in 2016. Niet alleen in bezoekersaantallen, maar ook in reacties naar mij toe, en dat vind ik echt heel erg gaaf!

Ik kreeg van vriendinnen berichtjes waarin weer de reacties van hún vriendinnen stonden. Jullie hebben dit bericht namelijk massaal gedeeld met mensen in jullie omgeving die ook met een burn-out kampen.
En als je als doel hebt om mensen te inspireren zich beter te voelen, dan is dat denk ik wel het grootste compliment is wat je kan krijgen!


Waar het al met al op neer komt: ik ben jullie ontzettend dankbaar!

Deze blog is pas vanaf juli online, en er komen nu al honderden (!!) bezoekers per maand langs om alles te lezen. Zelfs in de weken dat ik zelf niet alles op een rijtje had en er soms helemaal niets online verscheen kwamen er dagelijks steeds mensen naar de blog toe.

Om het voor mezelf behapbaar te houden had ik gezegd: als ik maar 1 iemand bereik dan heb ik mijn doel gehaald. Safe to say dat mijn doel ruim behaald is. Mede dankzij jullie ga ik met heel veel plezier het nieuwe jaar in en heb ik vooral heel erg veel zin om Aylovelife verder uit te bouwen.

Hartstikke bedankt voor de support afgelopen (half) jaar, jongens! Op naar een nieuw jaar vol met nieuwe blogposts!

Share the love!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.