Ayla loves life februari 2017

Ayla loves life ~ februari 2017; sneeuw, roadtrips en inspiratie!

Oeps, ik bedacht me ineens dat mijn laatste Ayla loves life post alweer lang geleden is, en dat het hoog tijd wordt voor een update. Ik zit eraan te denken om het nu maandelijkse te gaan doen. Dan geeft het niet dat ik niet de hele dag overal foto’s van loop te maken en kan ik toch af en toe een overzichtje plaatsen. Goed idee, non?!

Soundtrack van de maand

Sneeuwdagen!

Ja, zeg je “februari 2017”, dan zeg je “sneeuw!”. Nouja, dat valt ook wel weer mee natuurlijk, maar mijn leven stond behoorlijk op zijn kop. Ik heb héle slechte knieën en kan dus niet lopen in de sneeuw. Als het sneeuwt dan blijf ik dus mooi binnen. Gelukkig had ik genoeg vermaak door gewoon naar buiten te kijken!

Ayla loves life februari 2017 - sneeuwAyla loves life februari 2017 - sneeuw

Afscheidstripjes door Amsterdam

Aangezien we hier nog maar kort wonen zijn we flink de stad aan het uitbuiten. Lekker wandelen als het mooi weer is en gezellig uit eten met vrienden.

Op een zonnige zondag zijn we bijvoorbeeld heel fijn van huis (Rivierenbuurt) door het centrum en de Wallen naar het pontje gelopen. Geluncht op de NDSM kant en daarna weer terug naar huis. Ik kan echt enorm genieten van dat soort gezellige dagjes!

Ayla loves life februari 2017 - Afscheid Amsterdam
Ayla loves life februari 2017 - Afscheid Amsterdam
Ayla loves life februari 2017 - Afscheid Amsterdam

Ziek zijn

Ik dacht dat ik gespaard zou blijven, maar helaas, ook ik heb gewoon de griep gekregen! Het viel een vriendinnetje van me op dat ik veel ziek ben geweest de laatste tijd, dus ik probeer nu uit te zoeken waar dat aan ligt.

Het was eigenlijk best gezellig! Het fort van Valentijn lag nog in de kamer, en de katjes waren zoals gewoonlijk weer eens superschattig. Een behoorlijk goede manier om er weer bovenop te komen!

Ayla loves life februari 2017 - Ziek zijnAyla loves life februari 2017 - Ziek zijnAyla loves life februari 2017 - Ziek zijn

Roadtrip door het hele land!

Nu we verhuizen naar het Gooi moet Jan straks iedere dag met de auto naar zijn werk. We hebben wel een auto, maar dat is een benzine slurpend monster. Jan was dus op zoek naar een tweede auto specifiek voor zijn werk.
Hij is een gigantische autofanaat dus het was voor hem een heel leuke taak om een nieuwe auto uit te zoeken online.

In het weekend zijn we samen de auto in gesprongen en heel Nederland doorgereden om ze in het echt te bekijken. Natuurlijk mocht de drone mee om even te vliegen op plekken waar dat mag, dat is hier in de buurt lastiger! Aangezien er nog sneeuw lag was dat erg leuk!

Ayla loves life februari 2017 - Roadtrip
Ayla loves life februari 2017 - Roadtrip
Ayla loves life februari 2017 - Roadtrip

Pauze houden

Als er iets is wat ik wel heb geleerd van mijn burn-out is dat ik pauze moet houden. In een drukke dag probeer nu echt even afstand te nemen zo nu en dan.
Meestal ga ik dan even mediteren en luister ik een boek of kijk ik een serie. Ik kan echter gewoon niet zo goed rust nemen, dus heb ik vaak 2 activiteiten nodig als pauze. Lekkere contradictie he?! In ieder geval kocht ik een kleurboek en potloden zodat ik lekker kan kleuren terwijl ik een boek luister of serie luister kijk. Zo kneuterig maar potdomme wat word ik hier zen van!

Ayla loves life februari 2017 - Pauze houden
Ayla loves life februari 2017 - Pauze houden
Ayla loves life februari 2017 - Pauze houden

De verhuizing voorbereiden

Omdat we eind maart gaan verhuizen ben ik hier veel mee bezig geweest afgelopen maand. We hebben het huis waar we nu wonen verkocht (Jeej!) en zijn veel aan het plannen. Van die dingen als naar de notaris voor een samenlevingscontract, maar ook het aanvragen van een ontheffing bij de gemeente voor de verhuislift. Het houdt me behoorlijk bezig!

Daarnaast ben ik natuurlijk flink inspiratie aan het opdoen voor het nieuwe huis. Afgesproken met de klusjesman om te bespreken hoe/wat/waar, de precieze kleuren van de verf uitzoeken,etc. Overal en nergens sta ik foto’s te maken van mooie stoelen, lampen of gewoon leuk interieur in het algemeen.

Om ons even een extra schop onder de kont te geven kwamen we deze foto tegen van hoe ons toekomstige huis heel vroeger was ingericht. Zó oubollig! Nu heb ik extra veel zin om het helemaal mooi en modern te maken!

Ayla loves life februari 2017 - Verhuizing voorbereiden
Ayla loves life februari 2017 - Verhuizing voorbereiden
Ayla loves life februari 2017 - Verhuizing voorbereiden

Dit was mijn februari 2017! Ik ben heel benieuwd naar het overzicht van de volgende maand want het wordt een intense maand. Morgen krijgen we de sleutel van het nieuwe huis, en dan is het opknappen en verhuizen geblazen. Bereid je dus maar vast voor op een hoop foto’s van de katjes in dozen enzo!

Ohja, aangezien onze klusjesman ons slechts een paar dagen voor de sleuteloverdracht in de kou heeft laten staan (fijn he?!), ben ik de komende maand iets minder vaak online. Ik ga proberen 2x in de week iets te posten, maar het huis heeft even voorrang! Klein voordeel: een huis opknappen is een heel goed anti-vetrollen-beleid. Hoera!

Heb jij ook een leuke maand gehad?! En vind je het leuk om maandelijks een “Ayla loves life” te lezen?

Comments 4

  1. Post
   Author

   Ahh, dankjewel Claire! De drone is echt heel erg cool, zo jammer dat je er in Amsterdam niet mee mag vliegen. En thanks, het komt vast goed met het opknappen enzo, gelukkig vinden we het leuk om te doen!

 1. Wat een mooie sneeuwfoto’s! Vooral die foto van jou met de sjaal vind ik echt leuk geworden. Wat een leuk idee om nog een keer afscheid te nemen van Amsterdam! En ik ben heel benieuwd welke auto het uiteindelijk wordt. Zet hem op met klussen!
  Romy onlangs geplaatst…Maandoverzicht: februari 2017My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.