Ayla's grote avontuur: Aan de slag!

Ayla’s Grote Avontuur: aan de slag!

Och jongens, och jongens, er ging dus vanalles mis. Nadat ik mijn routine kwijt was en ook na de vakantie me nog vreselijk ‘meh’ voelde, had ik toch alles weer opgepakt. En ik vond al dat jullie zo koeltjes (lees: niet) reageerden op mijn nieuwe posts… Bleek dat ik alles op een soort beveiligde manier online had gezet. HALLO, LEKKER BEZIG!

Poging 3 dus, om de boel eens even flink op te starten. En omdat ik ook geen zin heb om met terugwerkende kracht alles online te zetten begin ik gewoon even opnieuw.

En waar kan je beter mee beginnen dan gewoon eens een good old update over hoe het gaat?! De laatste update van Ayla’s Grote Avontuur was van augustus (!) dus het zou wel weer eens leuk zijn.

Nou meid, steek van wal

Ja, jemig augustus. Nou, ik geloof niet dat jullie niet weten wat er in de tussentijd gebeurd is. Want we zijn verhuisd, hebben onwijs aan het nieuwe huis geklust en het allerbelangrijkst: ik voel me lichamelijk stukken en stukken beter dan bijvoorbeeld vorig jaar mei.

Alles begint nu een beetje te settelen in het nieuwe huis. Terugkomen van vakantie in het nieuwe huis was nog een beetje onwennig. Het welbekende ‘home, sweet home-gevoel’ miste bij mij nog een beetje, omdat het huis nog zo nieuw is! Gelukkig went alles snel en voelt het nu meer dan ooit als thuis!

Aan het werk vanaf volgende week!

Ik schreef laatst al dat ik het freelance bestaan toch wel heel alleen vind, als dat het enige is wat ik doe. Dat wil niet zeggen dat ik het niet leuk vind, of het er niet naast wil blijven doen, maar een beetje afwisseling zou leuk zijn. Daarnaast heeft mijn brein gewoon altijd iets te puzzelen nodig. Ik ben een bouwer en bouw graag mee aan iets méér dan mijn eigen freelance bestaan.

Dus toen ik in contact kwam met onze nieuwe buurvrouw en zij een onwijs leuk bedrijfje bleek te runnen, was ik blij verrast. We zijn met elkaar om de tafel gegaan en kwamen tot de conclusie dat wij er goed bij elkaar lijken te passen! Zij zochten iemand met ongeveer mijn profiel om te helpen met hun groeiende business en ik voel me erg goed bij hun bedrijf en vooral bedrijfsvoering. Hun waarden matchen onwijs goed met waar ik voor sta en de manier waarop zij hun bedrijf laten groeien vind ik heel goed.

Ik ga 3 om 4 werken, en houd dus nog genoeg tijd over voor Aylovelife en mijn freelance klussen. Ideaal! Ik heb er onwijs veel zin in!!

It’s been a while

Nou, dat kan je wel zeggen! Het zal voor mij even wennen worden om aan de slag te gaan. Sinds vorig jaar juni heb ik alles op mijn eigen tempo kunnen doen. Uitslapen als ik daar behoefte aan had, een dagje Netflix als mijn brein een soort moes bleek te zijn en vooral: mijn eigen schema.

Ik werk goed in blokjes, twee uur dit, een uur pauze, twee uur dat, een uur pauze. Dat zit er natuurlijk niet meer geheel in als ik straks weer op een kantoor ben. Gelukkig is de sfeer op kantoor heel relaxed. Eén van de dingen die me in hun werkwijze aantrekt is dat zij inzien dat we allemaal ook maar mensen zijn: als het even niet lukt, neem dan de honden even mee voor een kort rondje, wellicht gaat het daarna beter. (En ja, er zijn dus honden op kantoor ♥)

En verder?!

Nouja, verder niet zoveel dus. Omdat ik 3 om 4 werk zal hier op de blog niet zoveel veranderen. Of wel?!?
*mysterieuze blik in de camera*
Nee hoor, ik heb gewoon voor mezelf besloten dat ik meer wil bereiken. Ik doe alles leuk erbij voor de hobby of omdat ik het leuk vind, zowel de blog als mijn freelance klussen. Nu heb ik dus besloten dat ik het iets professioneler aan wil pakken.

Aylovelife bestaat bijna één jaar (waarover binnenkort heeel leuk nieuws!!) en ik ben echt overdonderd door wat ik in een jaar tijd heb kunnen bereiken. Ik wil nu gewoon kijken wat er gebeurt als ik het wat professioneler aanpak.
Om je een voorbeeld te geven: 0% van mijn traffic komt via social media binnen. NUL PROCENT! Kan je nagaan wat er met mijn bezoekersaantallen zou gebeuren als ik een heuse social media planning zou maken? Wat als ik wat meer leuke samenwerkingen zou gaan doen met bijv. andere bloggers? Wat als ik mezelf gewoon eens aanleer om écht 3 artikelen per week te plaatsen i.p.v. me sporadisch aan mijn schema te houden?

Ik heb alle overbodige apps van mijn telefoon afgegooid *trilt lichtelijk door solitaire-afkickverschijnselen* en besloten dat áls ik met mijn telefoon wil kloten, het dan nuttig moet zijn. LinkedIn komt voor het eerst wél op mijn telefoon en ook Facebook gaat er weer op. Niet om rond te scrollen, maar om met mijn blog bezig te zijn.

Begrijp me niet verkeerd, mijn insteek is en blijft altijd: als ik maar 1 iemand anders inspireer en zich beter laat voelen dan is mijn doel bereikt. Maar ik vind het interessant om te zien hoe een blog werkt, hoeveel mensen je kán bereiken. En als ik van al die mensen die hier komen lezen maar de helft zou inspireren, hoe tof zou dat dan eigenlijk zijn!?
Heel erg tof!


Op deze optimistische noot sluit ik vandaag deze update af! Ik voel me een beetje het Danoontje Powerrrrr-meisje, met heel veel zin en goede moed ga ik de komende tijd tegemoet!

Ik houd jullie op de hoogte van alles!

Misschien vind je dit ook interessant om te lezen:

Comments 12

 1. Ik word zo blij van deze positieve vibe en nieuwe plannen, hoera hoera! Het gaat echt helemaal goed komen en die baan, ooo jongens zo zo leuk! Heel veel plezier 🙂

 2. Oh wat gaaf van je nieuwe baan en alle nieuwe plannen rondom je blog! En holy moly, honden op kantoor?! Kon dat bij ons maar! (Niet echt handig: honden in een fysio praktijk maar dat even terzijde) Heel veel plezier alvast!
  Saskia onlangs geplaatst…Sokken op zondag #1My Profile

 3. Wauw, goed bezig zeg! Wat een boel veranderingen in zo’n korte tijd, zo spannend, maar ook zo leuk! Fijn dat het zo goed voelt bij het bedrijf waar je gaat werken. Dat is al zo belangrijk. En superleuk dat je ook je blog en freelance klussen professioneler wilt gaan aanpakken. Héél veel succes met alles, maar dat komt vast goed! 🙂
  Romy onlangs geplaatst…6 inspirerende Instagram-accounts in het zonnetjeMy Profile

 4. Supertof dat je op een fijn kantoor gaat werken. Mét honden! Lijkt me wel leuk om af en toe eens een rondje te gaan wandelen. En ik vind het ook heel leuk dat je het professioneler gaat aanpakken. Misschien doe ik dat op termijn ook wel. Haha 😀

 5. Oh, wat leuk dat je weer op kantoor gaat werken! Kan me goed voorstellen dat het freelance bestaan soms wat eenzaam is. Ben heel benieuwd hoe het voor je gaat zijn. En natuurlijk wat je verdere plannen zijn. Ik moet trouwens ook eens wat overbodige apps van m’n telefoon verwijderen.
  Johanne onlangs geplaatst…Nee zeggen: een haat-liefdeverhoudingMy Profile

 6. Tof dat je een baan hebt gevonden! Ik merk bij collega’s die freelance worden ingehuurd dat ze ook snel een werkplek huren in een gemeenschappelijke ruimte, zodat ze niet de hele dag alleen zitten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.