Ayla loves life weekoverzicht #1

Ayla loves life #1

Afgelopen week heb ik het met een aantal mensen over de blog gehad, één van de dingen die daaruit kwam was dat mensen het toch altijd wel leuk vinden als er een weekoverzicht o.i.d. op een blog staat (hallo, voyeurs!).
Omdat ik zelf het gevoel had dat ik te weinig van mezelf in de website stopte, en het teveel een pagina werd met alleen maar tips en trucs, besloot ik er maar voor te gaan. Eerdere pogingen waren niet echt succesvol (lees: niet bestaand) en dus heb ik besloten mijn week van woensdag tot dinsdag te laten lopen. Op zondag komt het namelijk nooit tot werken voor de blog, terwijl me dat door de weeks veel beter lukt.
Here goes nothing!

Soundtrack van de week

Woensdag

Nu moet ik dus even graven want vorige week woensdag is alweer een eeuwigheid geleden. Gelukkig word ik steeds beter in het bijhouden van mijn Day One dagboek en kan ik daar wel wat vinden.
Woensdag had ik tegen alle verwachtingen in een superproductieve dag! Ik heb allemaal van die kleine dingetjes gefixed die in je hoofd zo kunnen opbouwen. Er was iets mis met mijn iCloud, de batterij van mijn laptop had kuren, ik moest naar de dokter. Allemaal gefixed. Daar bovenop nog veel werk verzet voor de website en de foto’s van Bali eindelijk van mijn camera op de computer gezet. Ergens daar tussenin nog boodschappen gedaan en een lekkere maaltijd voor Jan op tafel gezet.
Echt zo’n dag waarvan je het niet verwacht, maar die achteraf heel fijn voelt.

Weekoverzicht 1 Coffee Company limonade

Donderdag

Omdat ik gisteren zo lekker ging was ik van plan om vandaag weer aan de website te werken, maar ik liep weer vast op technische issues. Zo irritant, ik wil gewoon lekker schrijven en leuke artikelen bedenken, en dan komt daar niets van omdat ik me helemaal vast bijt op het oplossen van dingen die ik helemaal niet snap! Gelukkig heb ik een lief vriendinnetje die er wel erg goed in is en me binnenkort kan helpen!
Vandaag een extra uurtje gewerkt, omdat het zo lekker ging dat ik nog geen zin had om naar huis te gaan. Daar liep het wel zoals ik wilde.. ’s Avonds gaan sporten en daarna naar de zonnebank geweest. Ik ga daar niet zo vaak heen, maar had nu echt even behoefte aan wat extra warmte. Lekker om zo’n lange werkdag af te sluiten met wat bewegen en ontspannen!

Weekoverzicht 1 lekker sporten

Vrijdag

Ik moet meer in mijn dagboek schrijven, van vrijdag weet ik het echt niet meer zo goed!
Kan ook komen omdat we ’s avonds met een stel collega’s nog de hort op zijn geweest tot 3 uur ’s nachts ;). Hier nog een drankje, kom we gaan anders daar nog even heen en uiteindelijk ergens in het centrum geëindigd.
Jan had een zomerfeest van zijn werk dus hij zou ook laat thuis zijn, dus ik dacht ‘ wat hij kan, kan ik ook!’ En dat is gelukt.

Zaterdag

’s Ochtends hebben we lekker op de bank een beetje uitgebrakt en daarna toch maar wat gaan doen. Jan ging wat eten met een vriend en ik zou even in een koffietentje gaan zitten en aan de blog werken. Doet toch mijn batterij het weer niet, terwijl hij gewoon was opgeladen! Rottig, mijn laptop is pas een paar maanden oud dus hier baal ik echt van.
Uiteindelijk nog aangesloten bij de jongens op het terras en nog even lekker in de zon kunnen zitten. ’s Avonds hebben we de Airfryer afgestoft (alsof dáár stof op zou liggen!) en onze brakke lijfjes volgestopt met snacks.

Zondag

Omdat het eruit zag alsof we het hele weekend op de bank zouden hangen, wilde ik per se wat gaan doen vandaag. Niet dat er iets mis is met bankhangen, maar na twee dagen niks doen vlieg ik altijd compleet tegen de muren op, doet alles pijn en word ik chagrijnig. De deur uit dus!
Met vriendinnetje geluncht bij de Vergulden Eenhoorn, dat is toch zo’n leuk restaurant! Een echte boerderij midden in de stad, als je er zit dan voelt het niet meer alsof je in de stad bent. En lekker eten ook nog! Misschien wil ik hier mijn verjaardag wel vieren.
’s Middags heb ik mijn haren geverfd! Hoe de kapper het vorige keer had gedaan was niet helemaal wat ik wilde, ik wilde meer blond, meer verloop erin. Dus een L’Oreal Preference Glam Highlights kit gekocht en aan de slag gegaan. Niet helemaal gebruikt zoals op het doosje aangegeven, want ik wilde ombre en niet per se highlights, maar desondanks deed het precies wat het moest doen! En nu is mijn haar een stuk leuker!

Maandag

Voor mijn gevoel had ik door al die feestdagen al eeuwen niet op maandag gewerkt, dus ik moest even door de zure appel heen. Eén van mijn collega’s was ziek en daardoor moest ik veel van zijn werk oppakken, dat was dan eigenlijk wel weer leuk, weer eens wat anders dan de gewone kost!
’s Avonds grote boodschappen gedaan. Ik wil de komende tijd even wat strakker op het budget letten, en ook qua tijd scheelt het zo als je in 1x groot inkoopt. Omdat ik al een tijd niet met de auto had gereden moest ik weer even wennen zeg, hij is zo groot! Wel heerlijk om een auto te hebben en niet met zware boodschappen te hoeven lopen of fietsen, dat was ik echt even vergeten in de jaren dat ik geen auto had.

Dinsdag

Ik had al sinds vrijdag last van mijn buik, dat krijg je van liquid dinner, daarna intense honger en de dag erna alleen snacks eten… Ik had me dus voorgenomen om lekker gezond en luchtig te eten, maar daar stak mijn collega een stokje voor! Hij had een tijd geleden beloofd gehaktbal kiekeboe te maken, en belofte maakt schuld! Ook voor de opeters dus. Maar liefst 250 gram gehakt per bal, plus natuurlijk dat ei, dus na de lunch was mijn dag klaar. Ik schoot in een foodcoma en ben er niet meer uitgekomen. Die zwarte drap is overigens een soort van jus die een beetje mislukt was maar desalniettemin erg lekker 🙂

Nou, dat viel best mee! Maar tijdens het schrijven wel ontdekt dat ik meer in mijn Day One moet schrijven, aangezien het ooit mijn bedoeling ook was om dat dagelijks te doen is dat sowieso geen slecht idee!

Meer weekoverzichten? What say you?!

Iets herkenbaars delen met je vrienden?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.