Ayla loves life weekoverzicht #2

Ayla loves life #2

Soundtrack van de week

Woensdag

Het schrijven van mijn weekoverzicht op woensdag beviel me erg goed vorige week, dus deze week weer! Vorige week had ik een ontzettend productieve woensdag, wat heel fijn was, maar tegelijkertijd ook niet. Ik merk dat ik nog steeds wat energie tekort kom als ik op mijn vrije dag heel veel doe, en dan daarna gewoon weer twee volle dagen moet werken. Ik kan niet wachten totdat ik klaar ben bij mijn werk (nog 2 weken!) en ik wat meer mijn eigen tijd in kan gaan richten. Het voelt nog zo spannend om te stoppen met werken zonder een nieuwe werkgever! Gelukkig heb ik wel een duidelijk plan, en één van de onderdelen van mijn plan is dus meer flexibiliteit zodat ik niet op 1 dag de hele stad door moet racen om alles te doen wat ik wilde doen (bieb, nieuw dekbed, nieuwe kruiden, spullen voor woonkamer, etc.)

Donderdag

Zoals te verwachten na mijn drukke woensdag was het donderdag erg stil aan mijn kant. Hard gewerkt en ’s avonds heb ik helemaal niets gedaan. Het was eindelijk mooi weer, en ik wilde sporten, maar niets van dat al. Ik heb uitgeteld op de bank gelegen terwijl Jan het terras op ging met vrienden. Omdat Jan ’s nachts vaak hetzelfde geluid produceert als een klein vliegtuig, zeker na een paar biertjes, heb ik niet eens de moeite genomen op te staan van de bank naar het bed maar ben ik gewoon blijven liggen. Boffen dat wij zo’n enorme bank hebben! En ook leuk dat de katjes het altijd heel gezellig vinden 😉

Weekoverzicht 2 slapen op de bank met de katjes

Vrijdag

Mijn vrijdagen zijn de laatste tijd heel veel van hetzelfde. Hard werken overdag en ’s avonds powerborrel met collega’s. Vandaag zat ik me te ergeren aan een nieuwe collega, en ik realiseerde me dat ik me aan alle 3 de meiden heb geïrriteerd die in deze rol hebben gezeten sinds ik mijn afdeling heb opgezet. Ik begrijp ook steeds beter waarom mijn baas zich in het begin ook zo aan mij irriteerde, het is gewoon je kindje en wilt alleen het allerbeste voor je kindje. Mijn vertrek binnenkort maakt het me gemakkelijker, ik heb vandaag gewoon gedacht ‘ze leert het vanzelf wel als ze een paar keer haar hoofd heeft gestoten’ . Breath in and let go, ik geloof dat ik het eindelijk begin te leren 😉

Zaterdag

Ondanks dat Jan en ik allebei (ja, weer ja) behoorlijk brak waren zaterdagochtend, stond er een hoop op de planning. De boot van Jan is eindelijk gerepareerd en kon dus opgehaald worden bij de haven! Hoera! Arme man heeft 2 maanden niets met de boot kunnen doen dus hij was dolblij dat de boot er eindelijk is. Hij heeft ook nog een nieuwe en veel fijnere ligplek gevonden, dus dat was dubbel feest.

’s Middags zijn we naar Arnhem gereden om naar Jan’s familie te gaan. Zijn zusje kwam vrijdag aan, ze is voor een paar maanden terug uit Tenerife dus we wilden haar graag zien. Lekker in de zon in de tuin gezeten tot het noodweer losbarstte en daarna Chinees afgehaald. Het heeft zo z’n voordelen om met iemand te eten die maanden geen lievelingseten heeft gehad 😀

Limonade op de zaterdagochtend

Zondag

Ja, een nieuwe boot betekent natuurlijk: de hele dag varen! Dat het eigenlijk geen mooi weer was mag dan de pret niet drukken, het regende niet en dat was genoeg.
We zijn ’s ochtends vroeg de boot op gegaan en kwamen er pas tegen 7 uur ’s avonds weer vanaf.
Een vriend van Jan is nog een paar uurtje mee gegaan en we zijn helemaal richting IJmuiden gevaren over het IJ. Een snelle boot brengt je ver 🙂
Omdat Jan nu helemaal verslaafd is aan The Walking Dead hebben we ’s avonds moe op de bank gelegen en een paar afleveringen gekeken. Een rustige afsluiter van een druk weekend!

Weekoverzicht 2 varen met Jan

Maandag

Ik betrap mezelf erop dat ik voor vandaag weer in mijn dagboek heb geschreven dat ik zo moe ben en daarom lekker op de bank ben gaan liggen ipv te sporten oid. Dat is het mooie aan het bijhouden van een dagboek, je merkt het meteen als er een knik in je doen zit. Ben alweer een paar weken heel moe, en zit een beetje vast in ongezond eten, slecht slapen en niets doen. Jan is net pas begonnen bij zijn nieuwe baan en is daardoor ’s avonds ook heel moe, dus die hangt ook het liefst op de bank, iets wat mij niet echt helpt met wél van mijn reet af komen!

Dinsdag

Ik ben op werk allerlei leuke klusjes voor mezelf aan het verzinnen om én mijn laatste weken door te komen, én e.e.a. goed te kunnen overdragen. Twee vliegen in 1 klap dus! Vandaag lekker zitten puzzelen in Excel, iets waar ik echt overdreven blij van kan worden!
Ik had het ineens helemaal gehad met mijn haar en gelukkig kon ik meteen vandaag bij de kapper terecht. Het is súperkort en ik ben er helemaal blij mee 🙂 Mijn kapster Sanna heeft net een nieuwe zaak geopend, en het is zo leuk daar!
Jan kwam om 8 uur uit kantoor en sprong meteen in op het mooie weer: naar de boot! We zijn nog even een paar uurtjes gaan varen. De zonsondergang was prachtig! Ik was eerst helemaal moe en toen ik van de boot af kwam was ik hartstikke vrolijk en vol met energie. Heb zelfs achterop de boot nog yoga gedaan, dus toch nog iets van beweging gehad!

Weekoverzicht 2 kapper en varen

Ik hoop dat jullie de weekoverzichten leuker vinden dan ik, het voelt voor mij een veel van hetzelfde. Waarschijnlijk omdat werk zo’n gekke periode is en ik weinig boeiends meemaak, ik kwam er bij het schrijven ook achter dat ik dus totaal vergeet om foto’s te maken. Desalniettemin: volgende week weer!

Iets herkenbaars gelezen dat je wilt delen?!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.