Header weekoverzicht #5 Aylovelife

Weekoverzicht #5

Deze week had ik geluk in de winkel, werd ik hartstikke verwend voor mijn verjaardag en heb ik bergen verzet voor de website. Een productieve en superleuke week!

Soundtrack van de week

Woensdag

Woensdag wilde ik nu echt graag een nieuw jurkje scoren voor mijn verjaardag, en dus reed ik naar het Stadshart van Amstelveen. Net een tandje rustiger dan hartje Amsterdam, en ook een stuk compacter dus je bent er sneller doorheen. Ideaal voor iemand als ik die niet van shoppen houdt. Ik had twee keer geluk: een leuk jurkje bij de Mango met korting, en het jurkje van Esprit wat ik wilde was ook met 50% korting! Hoera hoera!
Daarna gauw het winkelcentrum omgeruild voor de Ikea en toen zat mijn shopping spree er wel weer op voor deze maand! Ik had voor de lunch lekker een gezonde hambo gemaakt voor mezelf, heerlijk!
’s Avonds was ik om 12 uur jarig, dus ik mocht het ’s avonds vast een beetje vieren met mijn lievelingseten: Kip tandoori!
Jan en ik wilden opblijven omdat we het wilden vieren, maar ja, ik werd toch 30 dus zo rond half 12 zeiden we tegen elkaar ‘Morgen maar cadeautje doen?’. Welkom in de dertig!

Donderdag

Jarig! Jarig! Jarig!!
’s Ochtends vroeg in bed gaf Jan me meteen zijn cadeau. Het was werkelijk een droom die uitkwam voor mij, een prachtig horloge! Ik ben er helemaal verliefd op! Hij had ook het liefste kaartje ooit geschreven, dus ik werd meteen helemaal jarig wakker 😀
Voor de lunch ben ik naar de Oostvaardersplassen gegaan en heb daar met een vriendin geluncht en lekker gewandeld. Het regende een beetje, maar dat mocht de pret niet drukken! We zagen nog een vosje in de verte, die had hele schattige grote oren. Daarna in de middag thuis even gerommeld en wat verjaardagskaarten opengemaakt, dat is altijd zo leuk om te krijgen!
’s Avonds zijn we met z’n tweeën uit eten gegaan in de Brasserie van het Amstel hotel, mega lekker gegeten! Gezellig met z’n tweeën een avondje uit gehad. Al met al was het een superfijne verjaardag!

Vrijdag

Ik was van plan om vandaag rustig aan te doen na het verjaarsspektakel van gisteren, maar dat ging mooi niet door! Eén van de vele berichtjes die ik kreeg om me te feliciteren was van een kennis die ik ken uit Vancouver. Hij bleek in Amsterdam te zijn, dus vrijdag ben ik met hem gaan lunchen. Soms kan zoiets heel awkward zijn, elkaar 6 jaar niet gesproken en totaal andere levens. Gelukkig was dit niet het geval nu, alsof we elkaar gisteren nog gezien hadden! Leuk om even bij te praten.
’s Middags ben ik naar een vriendin gegaan die geblesseerd thuis zat. Gelukkig was ze niet zo geblesseerd dat een borrel er niet in zat, ze had zelfs superlief een fles champagne opengetrokken voor mijn verjaardag en allemaal lekkere hapjes! Was ik weer jarig!

Zaterdag

Ja, je gelooft het bijna niet, maar zaterdag heb ik nóg een keer mijn verjaardag gevierd! (En dit was nog niet de laatste keer!)
Met mijn ouders ben ik gaan lunchen bij Happy Tosti in Den Haag, waarna we de stad in zijn gegaan om mijn cadeau uit te zoeken. Ik mocht meer sieraden uitzoeken, waar ik heel blij mee was. Het horloge van Jan is mijn eerste gouden sieraad, dus daar kon ik mooi was meer dingen bij uitzoeken. Omdat ook mijn omi en stiefbroer een bijdrage hadden gegeven liep ik als een volgehangen kerstboom weer naar buiten! Yaay voor jarig zijn!
Hierna ben ik nog even op mijn oude stekkie gaan werken, waar ik vroeger altijd al zat met mijn laptop. Gewoon voor de nostalgie en gezelligheid. Daarna een paar keer langs een lange trein heen en weer gesprint omdat ik al zat en dacht dat ik niet had ingecheckt; wat ik dus wel al had gedaan en dus annuleerde, het opnieuw inchecken lukte niet dus ik rende naar de conducteur en vervólgens weer terug naar de poortjes om het nu wel te doen. Volgende keer ga ik gewoon weer met de auto.

Zondag

Zondagochtend had ik afgesproken met Bianca, zij is mijn develop en design guru en ze heeft me geholpen met de website. Een paar dingen aanpassen in de code van de website. Voor mij ziet het eruit als zwarte magie, voor haar is het hetzelfde als een kinderboek lezen. Fantastisch!
In de middag heb ik het hele huis ondersteboven gepoetst, gewoon eens even lekker de bezem erdoorheen. Jan kwam ’s avonds terug van een business trip uit London, dus die heb ik opgehaald van Schiphol. Daarna hebben we spare ribs besteld en lekker op de bank gehangen. Een prima zondagje!

Maandag

Maandag ben ik de dag begonnen met een uitzoeksessie bij het UWV. Omdat ik nu thuis zit krijg je met hen te maken, en ik had het al veel te lang voor me uit zitten schuiven. Het is allemaal wel goed te doen, maar de eerste opstart duurde echt de hele ochtend, terwijl het buiten zulk lekker weer was!
Daarna heb ik het goedgemaakt en meteen 10 kilometer gelopen! Ik moest naar de bieb, dus ik besloot dat de benenwagen de juiste manier was. Lekker doorgestapt dus ik hoefde ook niet meer naar de sportschool, mooi meegenomen!

Dinsdag

Per ongeluk heb ik dinsdag een soort pyjamadag gehouden. Ik wilde yoga doen, dus ik had ’s ochtends niet meteen gedoucht. Maar ja, yoga direct na het ontbijt gaat bij mij niet dus dat deed ik uiteindelijk pas tegen het middaguur. Daarna alweer zulke honger dat ik meteen wilde eten. Omdat ik ook nog een hele berg was moest strijken heb ik dat ook maar in mijn pyjama gedaan, van al dat gestoomd word ook zo zweterig. Nog wat opgeruimd in huis en ineens: 16.15 uur! Moest ik nog opschieten, want een oud-collegaatje kwam eten. Nog gauw de brownies gemaakt en meteen foto’s voor de website, en toen was ze er al! Gezellig om elkaar even te zien, en leuk om weer up-to-date te zijn over alle kantoor-perikelen.
(Voor de oplettende lezer: nee, ik ben inderdaad de hele dinsdag niet buiten geweest! Maar het was toch rotweer…)

Balen dat mijn verjaardagsweek alweer voorbij is! Weer een jaar wachten 🙁 maar gelukkig komt er binnenkort nog een groot feest!
Vier jij je verjaardag altijd heel uitgebreid of juist niet?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.