Header weekoverzicht #6 Aylovelife

Weekoverzicht #6

Soundtrack van de week

Woensdag

Mijn dagen zijn de laatste tijd erg sloom, een beetje tรฉ. De oplettende kijker heeft al gemerkt dat dit eigenlijk weekoverzicht #7 had moeten zijn, maar dat ik vorige week even mezelf off the hook liet.
We hadden vorige week zo’n drukke week, met een begrafenis, een festival en 3 etentjes; erg hectisch en heftig dus.
Afgelopen week is dus een stuk rustiger geworden, maar de balans vinden blijft moeilijk. Ik heb bijvoorbeeld het sporten helemaal laten vallen, terwijl dat juist ook goed voor me is.
He meid, kom eens to the point, dit zou over woensdag gaan; ohja: ik ging woensdag naar de dokter om het een en ander eens even te laten checken. Mijn hartslag, zuurstof in mijn bloed en bloeddruk zijn geheel volgens het boekje, dus dat is vast mooi meegenomen!
Ik had lekker gefietst naar de dokter, die ik niet heb verhuisd en dus nog aan de andere kant van de stad heb zitten. Ik was van plan om daarna nog even in mijn oude buurtje te loungen, maar ik was te moe dus ben lekker naar huis gegaan.

Uiteindelijk maar goed ook, want eenmaal thuis begaf ons supergammele stopcontact in de keuken het, en moest ik nog behoorlijk aan de bak om dat weer te fixen. My mama raised me wel, dus voor een beetje klooien met stopcontacten deins ik niet terug, maar ik moet wel zeggen dat het echt een rotklus was.
’s Avonds hebben we nog de verjaardag van Lucy gevierd. Die waren we van het weekend vergeten en Lucy was al 3 dagen boos (terecht!), haar kattentaart maakte gelukkig alles weer goed!

Weekoverzicht #6 Aylovelife woensdag stekkerdoos lucy jarig

Donderdag

Donderdag moest ik weer terug naar de dokter. Want omdat ik zo gezond was, maar me wel slecht voel, wilde de beste man een paar buisjes van mijn bloed in zijn bezit krijgen. Nou, dat kan geregeld worden. Deze keer ben ik lekker met de auto gegaan, mijn fiets is redelijk kapot dus de tocht van woensdag viel me behoorlijk zwaar. Bovendien: na het bloed geven wilde ik meteen doorrijden naar de Action om nog wat party-supplies te kopen. Zo gezegd, zo gedaan en ’s middags ben ik dus nog op pad geweest voor allerhande slingers, confetti en feesthoedjes.
’s Avonds zijn Jan en ik nog een keer boodschappen gaan doen, echt waar zeg, zo’n feest vereist wel heel veel voorbereidingen! We liepen met een kar die tjokvol zat met wijn, bier en snacks en chips, dus we zagen er al heerlijk feestelijk uit!

Vrijdag

Over vrijdag valt eigenlijk niet veel te zeggen, ik heb de hele dag het feest voorbereid! In de ochtend heb ik vast nog wat anders gedaan, maar dat kan ik me niet meer echt herinneren ๐Ÿ˜€
We wilden het een groot feest maken, je wordt immers maar รฉรฉn keer dertig, maar niet met teveel moeite. Ik heb dus mijn gebruikelijke party-snack gemaakt (hemelse worstenbroodjes) en een paar dipjes voor bij wat Turks brood en chips. Die zijn superlekker geworden, dus daarvan binnenkort het recept op deze site!
Samen met Jan nog de laatste slingers opgehangen, m’n feestjurk aangetrokken en toen was het time to party!!
Er waren hartstikke veel mensen gekomen, echt iedereen die het had beloofd en zelfs nog mensen die ik niet meer had verwacht! Onwijs gezellig; huiskamer, keuken en dakterras vol met je liefste vrienden en iedereen die het hartstikke gezellig met elkaar heeft. Vooral dat laatste vond ik erg leuk, mensen die elkaar nog nooit eerder hadden gezien konden het ook leuk met elkaar vinden. One big bundle of love! Heel erg leuk, laat en veel te dronken ๐Ÿ™‚ Oeps!

Weekoverzicht #6 Aylovelife vrijdag partysnacks

Zaterdag

Nee. Gewoon nee.

We werden pas om half 5 ’s middags wakker en vroegen ons toen af of we nog leefden. Het schijnt zo geweest te zijn, maar het voelde stellig heel anders! Gelukkig hadden we nog tonnen eten over (wรกt een verrassing ๐Ÿ˜‰ ) dus hoefden we de deur niet uit ofzoiets. Wat wel nog moest was natuurlijk het hele huis schoonmaken. Ik geloof dat ik nog een beetje dronken was, dus het viel me eigenlijk allemaal wel mee om te doen. Even rot, maar eenmaal gedaan is het wel echt fijn om weer in een schoon huisje brak te zijn.

Zondag

Zondagochtend had Jan zin in een ontbijtje van de Boosty, dus we zijn ernaartoe gereden. Mijn lievelingsbroodje (spicy chicken) gehad en lekker koffie gedronken, en toen op de bonnefooi de auto ingestapt en naar Scheveningen gereden. Het was hartstikke lekker weer dus het was fijn om even ergens te zijn met een lekkere bries. Op de boulevard wat rondgedarteld voordat we bij de Buena Vista zijn neergestreken en daar lekker in de zon hebben gezeten. Ze waren echt superlief daar, eerst wilden we alleen wat drinken en toen kwamen er kleine snackjes bij ipv dat we gewoon gingen lunchen. Omdat we toen toch teveel honger hadden, maar het al de dicht bij het avondeten zat wisten we het even niet meer. De bediening raadde ons aan om dan een salade te delen, wat een heel goed idee was! Leuk als de staf met je meewerkt, en niet met hun ogen rolt en denkt “had je maar moeten lunchen”.
Uiteindelijk hadden ze dat wel mogen doen, want onderweg terug naar de auto hebben we op de Pier nog een frietje gehaald ๐Ÿ˜€
Heerlijke dag om een heerlijk weekend mee af te sluiten!

Weekoverzicht #6 Aylovelife zondag lievelingsdag Scheveningen

Maandag

Stiekem was ik zelfs maandag nog brak van het feest vrijdag. Maar hee, een heftig feest om je jaren als twintiger af te sluiten, moet ook heftiger zijn dan alles wat je tot dan toe hebt meegemaakt (of zoiets..).
Lekker rustig aan gedaan dus en veel thuis geweest. De aanbiedingen voor de week uitgezocht (ik ben echt de perfecte huisvrouw aan het worden) en alvast wat blogposts geschreven voor deze week. Lekker nog een lange wandeling van 6 kilometer gemaakt, om de brakheid eraf te wandelen. Jan kwam gezellig thuis lunchen en zo vloog mijn dag uiteindelijk toch nog voorbij!
(de roze kat naast Lucy is mijn geldkat, mijn vrienden hadden het verjaardagsgeld onder haar halsbandje gestopt, en nu is ze Lucy’s nieuwe vriendin)

Weekoverzicht #6 Aylovelife maandag wandelen bloggen

Dinsdag

Gisteren was een beetje een rotdag, ik had super superslecht geslapen. Onze slaapkamer is met dit weer heel erg veel te heet, onder een plat dak en met 1 klein raampje waar de wind niet op staat; zonder gein gewoon 5 graden warmer dan in de rest van het huis. De ventilator stond bovenop ons en daardoor werd ik steeds wakker omdat ik dacht dat iemand me aanraakte. Jan lag ook te woelen en te doen, en om toen ik het half 4 had zien worden besloot ik beneden op de bank verder te slapen. Uiteindelijk tegen half 5 in slaap gevallen (schat ik in) en de wekker ging wel gewoon om half 8. Geen leuk begin van de dag, maar gelukkig heb ik ook goed tijd om van dit soort taferelen te herstellen nu ik niet aan het werk ben. Al met al nog lekker op de bank blijven loungen tot een uurtje of 10 om gewoon rustig aan te doen.

Ik heb een boekje waarin ik nu elke dag wat taken opschrijf die ik gedaan wil krijgen, om niet te verzanden in een werkloze Netflixende couch potatoe, gelukkig stond er voor dinsdag sowieso al niets op, dus maakte het allemaal niet zoveel uit! Jan had een pakbroek met van die kapotte zakken (iedereen die wel eens een man in pak heeft gezien weet wat ik bedoel, ze hebben het echt allemaal!) dus die heb ik zitten repareren.
’s Middags naar de Hi-Fi winkel geweest om me daar te laten informeren over een nieuwe stereo. De gasten van vrijdag zijn allemaal heel vrijgevig geweest, dus ik kan nu eindelijk een mooie nieuwe muziekinstallatie gaan uitzoeken. De hoeveelheid informatie deed mijn oren rinkelen dus ik ben een beetje verdwaasd weer naar huis gegaan en moet nu een beslissing gaan nemen (of een minder systeem, of heel veel bijleggen van mijn spaargeld).

In de avond zijn Jan en ik lekker nog even gaan wandelen en kwamen we bij een hele leuke bomentuin, daar planten ze de bomen die voor de Zuidas e.o. zijn bedoeld. Ze mogen daar eerst een beetje groeien voordat ze de grotemensenwereld in moeten, heel leuk en rustig plekje!

Weekoverzicht #6 Aylovelife dinsdag zomeravond ijs liefde wandelen

Ik geloof dat er nu weer wat meer leven in mij en mijn brouwerij begint te komen, heel erg fijn! Hoe gaat het met jullie? Genieten jullie ook zo van het mooie weer? Of zijn jullie alleen maar op stap om Pokemons te vangen?! ๐Ÿ˜‰

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.