Dagelijkse huidverzorging

Ayla’s 5x fijne dingen rubriek: dagelijkse huidverzorging

Vandaag is deze rubriek gewijd aan wat ik elke dag op mijn huid smeer om hem de winter door te krijgen.
Ik douche graag op 600 graden Celsius, dus tegen de tijd dat ik ben afgedroogd ligt mijn velletje meestal op de grond te huilen. Voeg daar de reeds droge lucht van de winter bij, en het is een wonder dat ik überhaupt nog in elkaar zit.

Daarom laat ik vandaag in mijn fijne dingen rubriek even zien wat ik aan dagelijkse huidverzorging gebruik om de boel toonbaar te houden!

1. Clinique City Block Sheer

Dagelijkse huidverzorging - City Block

Deze dagcrème is al sinds jaar en dag mijn redder in nood. Een hele zachte en fijne crème die lekker uitsmeert. Je hebt maar een klein beetje nodig voor een goed resultaat. Er zit een mini-beetje kleur in, ik zou het absoluut niet dekkend willen noemen, maar genoeg om er wat egaler uit te zien. Ze zeggen zelf dat hij olie opneemt waardoor je er langer goed uitziet, en dat kan ik eigenlijk wel beamen; met deze crème ben ik je nog nooit halverwege de dag glanzend tegemoet gekomen.
Pluspunt: hij heeft SPF 25 dus ook met je bakkes in de winterzon zit je er goed beschermd bij.

Clinique City Block Sheer SPF25

2. Nivea 48 hrs

Dagelijkse huidverzorging - Niveau Repair

Als je (zoals ik) soms echt uit elkaar scheurt van droogte dan is deze bodylotion van Nivea je redding. Hij is mega dik en ze zeggen dat ie 48 uur zijn werk doet. Voor de meeste mensen is dat wel heel lang, aangezien we iedere dag douchen. (Wat eigenlijk helemaal niet hoeft, maar ja, het voelt zo lekker schoon!)

Ik gebruik deze crème als dagelijkse huidverzorging van mijn kin tot en met mijn borsten, in de hoop dat de boel fier overeind blijft staan tot het einde der tijden. Daarnaast smeer ik me er zo’n 2x per week mee in van top tot teen en heb dan weer een helemaal soepel velletje!

Nivea Repair & Care Bodylotion

3. Olaz Total Effects 7-in1- Anti-veroudering Serum

Dagelijkse huidverzorging - Olaz serum

Ook dit kleine flesje met tongbrekende naam zijdezachte inhoud is essentieel in mijn dagelijkse huidverzorging. ’s Ochtends smeer ik dit voor mijn City Block op mijn gezicht voor een beetje extra vocht. Er zijn dus 7-in-1 mogelijkheden die deze serum zegt te brengen, maar aangezien ik niet dagelijks de diepte van mijn beginnende rimpels bijhoud weet ik niet zeker of dat allemaal waar is.
Wat zeker weten klopt: het hydrateert heerlijk! Dat trekkerige gevoel is meteen weg en en mijn huid voelt heel lekker zacht aan. Goede basis voor mijn andere crème!

Olaz Total Effects 7-in-1 Anti-veroudering Serum

4. Blistex Daily Lip Conditioner

Dagelijkse huidverzorging - Blistex

Blistex, oh Blistex, oh potje met goud
Het is weer winter en ik heb het zo koud!
Gelukkig red jij mijn lipjes bij kou en bij zon
Blistex, oh Blistex, alsof ik ooit zonder jou kon!

Blistex Daily Lip Conditioner

5. Sabon Butter Scrub Lavender Apple

Dagelijkse huidverzorging - Sabon scrub

Oké, oké, you got me. Tot op heden nog geen 5x fijne dingen rubriek zonder uitzondering. Ook in mijn dagelijkse huidverzorging zit een uitzondering, want scrubben doe ik niet dagelijks. Desalniettemin wilde ik deze heerlijke scrub absoluut vermelden. Dit is namelijk een butter scrub en dat betekent dat ie niet alleen scrubt, maar meteen onwijs hydrateert.
Ik heb gewoon 1x in de week een scrubje nodig en dan kies ik graag voor eentje die meteen hydrateert. Daarnaast is deze lavendel-appel-geur zo onwijs lekker dat ik met liefde €30,- neerleg voor een potje scrub.

Sabon Butter Scrub Lavender Apple


Tot zover de fijne dingen van deze maand! Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren om ook even goed naar je dagelijkse huidverzorging te kijken. In de zomer gaat het allemaal zo makkelijk omdat je dan toch al smeert, maar in de winter heeft je velletje ook wat extra liefde nodig!

Gooi wat olie op het vuur en doe mee aan de eeuwigdurende discussie: wat is de allerbeste lippenbalsem die er is?!

Sharing is caring voor huidjes

Sommige links in dit artikel zijn affiliate links, fijn als jij via mij zou willen bestellen ♥

Comments 2

    1. Post
      Author

      Ja, die scrub is hemels! En omdat ie elke keer een rib uit mijn lijf kost doe ik er ook steeds langer mee 😉 Zo’n bolletje lijkt me helemaal niet fijn, of doe je dat ook gewoon met je vingers? Ik heb voor ogen dat het een soort hele ronde lippenstift is die overal en nergens terecht komt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.