Tompouce van de Hema

Ayla’s 5x fijne dingen rubriek: spullen van de Hema

Tijd voor een nieuw onderdeel op deze website! Na slechts een paar maanden bloggen weten jullie Aylovelife al goed te vinden met z’n allen, en daar ben ik superblij mee! Daardoor praat ik in mijn hoofd tegenwoordig vaak tegen jullie. Of denk ik aan jullie in ieder geval. Zo realiseerde ik me dat ik vaak spullen gebruik, kleding draag, etc. waarvan ik denk ‘oh, dat ga ik op de blog zetten!’, omdat ik denk dat jullie er ook blij van worden. En ziedaar: Ayla’s 5x fijne dingen rubriek is geboren!

Omdat ik toevallig allemaal dingen van de Hema in mijn hoofd had begin ik hier gewoon mee. Nee, dit artikel wordt niet door ze gesponsord, ik houd gewoon enorm veel van de Hema!
Ik houd niet van andere mensen die tegelijkertijd met mij ín een Hema zijn, dus tegenwoordig bestel ik alles online. Vandaag nog ben ik snel naar binnen gelopen, heb ik wat opgehaald, afgerekend en weg was ik weer. Ook fijn voor de portemonnee, want ik zie altijd wel iets liggen wat ik echt moet hebben 😉
Mijn 5 fijnste dingen van de Hema:

1. Ondergoed

Hema weet wat de Nederlandse dames willen. (Ok, wat ik wil) Geen poespas onder mijn kleren, maar gewoon een beha waar mijn cup E het de hele dag in uithoudt. En dan graag betaalbaar. Gefixt: 2 beha’s die heel lekker zitten voor €18,-, en ze houden het ook nog eens lang vol.
Hun hemdjes en t-shirts van biologisch katoen zitten heerlijk en zacht en hun piepkleine sokjes voor in je sneakers zitten top.
Mijn laatste aanwinst op het gebied van Hema-ondergoed: een panty van gerecycled garen. Ik zocht een donkere panty en zag deze, van recyclen word ik erg enthousiast en hij zit ook nog eens heel lekker en zacht!
Als je mij ziet, weet dan dat ik onder mijn kleding voor 80% uit Hema besta!

Ondergoed van de Hema hemdje beha sokjes

2. Babycadeaus

(Of gewoon ‘babyspullen’ als je zelf wel een baby hebt) Als het aankomt op babycadeaus dan probeer ik altijd wat origineels te verzinnen, maar een baby is ook maar een baby en soms weet ik het ook niet meer. Enter Hema.
Ze hebben er schattige speeltjes, lieve rompertjes en hele zachte badcapes. Mijn toekomstige kinderen gaan sowieso tot hun 3e in niets anders dan Hema-spullen rondlopen!

3. Eco schoonmaakmiddelen

Al een tijdje wilde ik overstappen naar ecologisch verantwoorde schoonmaakmiddelen. Ik kan er niets aan doen, maar ik zie altijd van die gare dode vissen voor me als ik een plons chloor in de w.c. dump.
Toen zag ik bij Iris een artikel over de groene schoonmaakmiddelen van de Hema en was ik heel blij! De toiletreiniger doet het net zo goed als chloor en de allesreiniger ruikt net zo lekker als mijn vorige. Love it!

Ecologische schoonmaakmiddelen Hema

4. Dingen voor je gezicht (snap je?)

Er was een tijd dat ik echt álles van de Hema had, van scrub tot creme, tot foundation. Inmiddels gebruik ik een heleboel dingen helemaal niet meer, maar sommige Hema-producten zijn blijven hangen; hun gezichtsscrub vind ik heel fijn bijvoorbeeld.
Mijn nieuwste aanwinst op het gebied van ‘dingen voor je gezicht van de Hema’ is hun eyebrowwax. Een klein potloodje waarmee je ongehoorzame wenkbrauwen zo weer in het gareel trekt.

Make-up van de Hema scrub eyebrow wax

5. Fotoservice Hema

Vroeger ging ik vaak met mijn USB-stick op pad omdat je bij de zuil in de Hema dan je foto’s direct kon laten afdrukken. Inmiddels heb ik al tijden geen USB-stick meer, maar met de website gaat het eigenlijk ook prima!
Afgelopen zomer heb ik nog een foto groot laten afdrukken op een stuk aluminium bij de Hema. Het resultaat was top! Al jaren haal ik mijn foto’s bij de Hema, en het gaat altijd goed.

Bonustip 6: tompoucen

Je kan natuurlijk geen artikel schrijven over de fijne dingen die de Hema aan je leven toevoegt zónder hun tompoucen te noemen.
Oh, er zijn vast mensen die nu gaan piepen en zeggen dat je van Bakkerij Zussemezo ook hele lekkere kan krijgen, maar dan zeg ik: nou en? Bij de Hema koop je een tompouce voor een luttele €0,75 en je krijgt een roze stukje hemel.
Overigens zijn alle taarten van de Hema top, maar de tompouce, daar kan ik wel een stukje voor omrijden als het moet.


Nou, mijn 5 fijne dingen werden er eigenlijk veel meer dan 5, maar dat mag de pret niet drukken! Het was natuurlijk ook niet logisch dat ik echt maar 5 dingen zou noemen als ik het zou indelen in categorieën. Volgende keer beter!

Ben jij ook zo gek op de Hema?! Wat is jouw lievelingsartikel?

Echt Hema

Sommige links in dit artikel zijn affiliate links, fijn als jij via mij zou willen bestellen ♥

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.