Lievelingsblogs & spam je blog

Lievelingsblogs + spam je blog; blogs over blogs

Zat ik hier van de week nog te verkondigen dat ik de boel professioneler ging aanpakken, komt er deze week toch met moeite weer een nieuw artikel online. Maar don’t judge me just yet! Ik ben namelijk achter de schermen heel hard bezig geweest, waardoor het typen van daadwerkelijke blogposts even naar achter werd geschoven.

Op zoek naar goede plugins, een betere social media strategie en een professionelere insteek heb ik heel hard gewerkt.
Zo raad ik je van harte aan mijn gepimpte Pinterest-profiel even te bekijken (en te volgen natuurlijk!).

Blogs over blogs

Ik ben geen computer wizard. Sterker nog, van de week zat ik nog te klagen tegen een vriendin dat ik me nu al een oude taart voel vergeleken met jongere generaties. Die groeien gewoon met de wetenschap hoe je moet coderen, terwijl ik het al heel wat vind dat ik mijn plaatjes kan optimaliseren. Geloof ik.

Daarom zet ik in deze tweede editie van mijn lievelingsblogs even wat blogs over blogs in het zonnetje. Want zonder externe hulp zou het mij nooit gelukt zijn!

 • Blogaholic

  Op Blogaholic schrijft Laura over alles wat met bloggen te maken heeft, en dan vaak vooral de technische kant. De beste plugins, de regels omtrent do-follow en no-follow links, het optimaliseren van afbeeldingen, you name it en zij heeft erover geschreven. Tijdens het opzetten van Aylovelife is Blogaholic mijn life-line geweest! Hier vind je Laura!

 • Diamonds For Breakfast

  Tarinda schrijft over alles rondom bloggen, dus niet alleen jouw eigen website, maar ook tips en trics om Google, Insta en Pinterest je beste vriend te maken. Heeft je lay-out een boost nodig? Wil je meer volgers op social media? Tarinda knows! Hier vind je Tarinda!

 • Fotografille

  Een goede blog staat niet zonder mooie plaatjes, althans, in mijn mening. Ik haak echt af als er geen mooie afbeeldingen te vinden zijn op een blog. Dat wil niet zeggen dat ik nou zo trots ben op mijn eigen foto-skills, maar gelukkig is daar Evelien! Zij schrijft over mooie fotoproducten, machinerie en heeft heel veel goede tips voor als je foto’s niet zo worden als jij wilt dat ze zouden moeten worden. Hier vind je Evelien!

 • Blogchick

  Anouk heeft het voor zichzelf als doel gesteld om anderen te laten groeien. Wie ben ik dan om daar geen gebruik van te maken?! Ze is van alle markten thuis, of je nou beter wilt schrijven, tips nodig hebt voor je SEO of juist meer op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Hier vind je Anouk!


Zo, als jullie niet allemaal in no-time een glanzend mooie blog hebben door deze blogs over blogs dan weet ik het ook niet meer! (Geintje, die hebben jullie natuurlijk al!)

Spam je bovengenoemde glanzend mooie blog even hieronder in de comments?! En neem vooral ook even een kijkje bij iedereen die de moeite neemt dat ook te doenΒ β™₯

Misschien vind je dit ook interessant om te lezen:

Comments 16

  1. Post
   Author
 1. Je Pinterest ziet er supermooi uit! Goed gedaan πŸ˜€ Ik heb wat pins van je overgenomen voor interieur en naaitips. Leuk dat je daarvoor ook een board hebt!

  Bedankt voor de blogs over blogs… Ik heb even een blik geworpen en zit nu van alles aan te passen aan m’n blogje πŸ˜‰
  Karin onlangs geplaatst…Coming soon: ons nieuwe huis!My Profile

  1. Post
   Author
 2. Nou, zo heb je dan toch weer een leuk blog voor elkaar! πŸ™‚ Bedankt voor de tips, ik kende die sites nog niet. Ik heb zelf veel geleerd van de Blogtrommel, misschien is dat ook nog wat voor jou?

  Mijn blog ‘My Inner Victorian’ gaat over het dagelijks leven in de 19e eeuw: zoals historisch koken, mode, leestips en historisch verantwoorde DIY’s. http://www.myinnervictorian.nl
  Josephine onlangs geplaatst…Boektip: Twee nieuwe boeken over Jane Austen en Koningin VictoriaMy Profile

  1. Post
   Author
 3. Wat gaaf dat je zo actief met Pinterest aan de slag bent gegaan. Ik ga vanavond even een kijkje nemen. Ik durf bijna geen mensen te volgen, omdat mijn eigen profiel al eeuwen niet geΓΌpdatet is met andere dingen dan mijn scrapbookcreaties πŸ˜‰
  De blogs over bloggen kende ik alle vier en ik ben ook van alle vier groot fan. Zo fijn dat er dit soort blogs bestaan voor mensen zoals jij en ik die geen computerwizards zijn πŸ™‚
  Romy onlangs geplaatst…Genieten bij het DIY met Viking eventMy Profile

  1. Post
   Author
 4. Wat leuk dat je ze zo op een rijtje zet! Ik heb van al deze blogs al wel gehoord, maar nu ga ik er ook even actief een kijkje nemen! Heerlijk die tips & trics, zo ook dus dit artikel, thanks! πŸ˜‰

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
 5. Ik ben je ook gaan volgen op Pinterest Ayla. Leuk! Ik dacht stiekem dat ik dat al deed, maar niet dus. Ik ken drie van de vier blogs. Laura’s en Tarinda’s tips hebben mij ook immens geholpen bij het opzetten van mijn blog. Anouk kwam ik pas later tegen, maar ben ik ook groot fan van. Evelien kende ik nog niet, maar daar moet ik echt eens kijken, want op gebied van fotografie gaat het nog te vaak niet goed.
  Johanne onlangs geplaatst…Waarom multitasken for mij juist wel werktMy Profile

  1. Post
   Author

   Ja, ik heb echt veel aan Evelien op dat gebied! Als ik iets wil weten over fotografie dan ga ik echt op haar site even zoeken naar de tips! Ideaal!

 6. Leuk, nieuwe blogs die ik nog niet kende. Ik ga zeker een kijkje nemen. En ik vind het knap dat je veel dingen zelf doet. Ik heb daar ook geen verstand van. Gelukkig word ik ook geholpen achter de schermen.

  Ik heb een persoonlijke lifestyle blog en blog over alles wat ik wil delen. Maar mijn hoofdonderwerpen zijn het moederschap, mijn relaties, mijn backpack reizen en ik zet mensen graag aan het denken. Dus ik blog ook over maatschappelijke kwesties of taboes. En alles op http://beineffable.com.
  Sheila onlangs geplaatst…Wat is jouw geluk?My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.