Lievelingsblogs & spam je blog

Lievelingsblogs + spam je blog

Sinds ik vorig jaar ben gaan bloggen is er enorme wereld voor me open gegaan. Ik dacht namelijk dat ik al best wat blogs las, maar er bleken nog zoveel meer leuke blogs te bestaan!

Eén van mijn favoriete blogonderwerpen van anderen is het benoemen van favoriete blogs. Ik vind het altijd heel leuk om nieuwe blogs te ontdekken! Daarnaast vind ik het altijd tof als bloggers je vragen om je eigen blog te spammen, superleuk om een extra platformpje te krijgen niet waar?!

Al met al: ik doe hier graag aan mee! Hieronder mijn favoriete blogs (een aantal, want ik heb er eigenlijk nog veel meer maar het moet allemaal wel leesbaar blijven!)

 • Ikbenirisniet

  Op Ikbenirisniet.nl schrijft Iris hele leuke blogs, vaak met een duurzaam tintje. En dat vind ik tof! Leuk om te zien dat ze er mee bezig is, zonder dat ze zo iemand wordt die constant loopt te pochen over goed ze bezig is. Sterker nog: Iris inspireert me om zelf ook beter op het milieu te letten, gewoon omdat ik haar als persoon zo leuk vind en een beetje wil zijn zoals zij! Naast duurzame producten en vegetarische recepten schrijft Iris heel leuk over persoonlijke dingen en heeft ze Ollie de Beagle, wellicht de liefste hond op aarde! Hier vind je Iris!

 • Younique

  De blog van Femke maakt me altijd insta vrolijk! Haar goed doordachte slogan ‘Make – Life – Fun’ slaat de spijker op zijn kop. Leuke DIY-projecten, blogs over het dagelijks (werk-)leven, de leukste film- en serietips en natuurlijk niet te vergeten: katje Wikkie! Hier vind je Femke!

 • Thank God It Is Monday

  Van de artikelen die Melle schrijft op Thank God It It Monday krijg ik altijd meteen zin om 3 eigen bedrijfjes te starten en het universum over te nemen. Ze schrijft super inspirerende blogs die vaak betrekking hebben op het werkende leven en zelfontwikkeling. Daarnaast geeft ze je een leuk kijkje in haar leven, en daar is altijd wat leuks te doen! Hier vind je Melle!

 • Simply Taralynn

  De enige Engelstalige blog deze keer, en Taralynn kon zéker niet ontbreken! Ik volgde haar al toen ze alleen nog maar op Tumblr zat een paar jaar geleden, en blijf haar met veel plezier volgen. Taralynn is mijn idee van de American Dream en the girl next door. Ze is fulltime blogger, showt constant haar twee lieve hondjes en is mijn inspiratiebron om gezond te eten en te sporten. Dat laatste komt vooral door haar achtergrondverhaal, go check it out! Hier vind je Taralynn!


Dit zijn ze voor vandaag! Volgende keer komen er weer een aantal nieuwe leuke blogs jullie kant op!

En natuurlijk: Spam je hieronder nog even je eigen blog in de comments?! Dan kunnen we allemaal weer nog meer nieuwe blogs leren kennen!

Volg je Aylovelife al op Bloglovin’?!

Comments 11

  1. Post
   Author
 1. Wat leuk! Ik ben ook vaak op zoek naar nieuwe blogs, en zo kwam ik vandaag via-via bij jou uit! Dus heb ik weer wat nieuws om te lezen, jeej!

  Zelf blog ik ook op My Inner Victorian. Een persoonlijk blog over leven in de Victoriaanse tijd (19e eeuw) en welke leuke dingen ik daarvan naar het nu probeer te vertalen: recepten, mode, hebbedingen, cultuur en DIY. Ik word er zelf heel blij van! Je vindt me op http://www.myinnervictorian.nl.
  Josephine onlangs geplaatst…Review: A Quiet PassionMy Profile

  1. Post
   Author

   Jeej! Welkom Josephine! Wat een superleuke invalshoek van je blog zeg! Aangezien mijn droomhuis én -man nog altijd Pemberley en haar landheer zijn, klinkt jouw blog me goed in de oren!

 2. IkbenIrisniet lees ik ook altijd, vind haar schrijfstijl erg leuk.
  Wat leuk dat we mogen spammen ook! Ik heb een persoonlijke lifestyle blog waar van alles voorbij komt. 🙂

  1. Post
   Author

   Jaa me too! Ik word altijd blij van Iris, zo persoonlijk en gezellig. Ik ga meteen ook even jouw blog bekijken, thanks voor het spammen!

 3. OOO ZO LIEF! Serieus, ik ga jouw tekst gebruiken om mijn blog te promoten, want wauwieee ik krijg er zelf ook helemaal de kriebels van. En Simply Taralynn, die kende ik nog niet! Leuk om zo weer nieuwe blogs te ontdekken. WIEHOO! Dankjewel xxx

  1. Post
   Author

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.