Romantische Valentijnsdag, gewoon lekker thuis

Romantische Valentijnsdag, gewoon lekker thuis!

Al met al zijn Jan en ik best een romantisch stel. We gaan vaak uit eten, maken heel veel leuke uitstapjes samen en zijn over het algemeen gewoon vrij klef. Toch zie ik ons nooit zo als een romantisch stel, waarschijnlijk omdat we weinig dingen doen die ons in een film romantisch zouden doen lijken.
Ik dacht dan ook eerst dat wij nooit een romantische Valentijnsdag hebben gehad, maar eigenlijk is dat helemaal niet waar!

Onze eerste Valentijnsdag samen vierden we in Maastricht, waar Jan een heel leuk hotelletje had geboekt en óók nog een etentje bij een romantisch restaurant. Ons eerste weekendje weg met z'n tweetjes ♥

Vorig jaar... Weet ik niet meer! In de week voor Valentijn had ik de ingeving voor deze blog gekregen dus ik was daar nogal veel mee bezig. We waren een auto en een vakantie aan het uitzoeken, én Jan was bezig met gesprekken voor de baan waar hij nu werkt. Het enige whatsappje over Valentijn wat ik heb terug kunnen vinden is: "schatje, welke friet wil jij voor in de Airfryer?" Dat zegt denk ik wel genoeg..

Dit jaar heb ik geen budget en lig ik ook al sinds vrijdag met griep onderuit dus wilde ik het rustig houden maar wel iets liefs doen samen. Dat is semi-gelukt!Bij een romantische Valentijnsdag hoort: een fort!!

Romantische Valentijnsdag - fortRomantische Valentijnsdag - fort

Ik wilde lekker met z'n tweetjes de nieuwe aflevering van The Walking Dead een romantische film gaan kijken. Aangezien we al zo vaak op de bank liggen om een film of serie te kijken had ik besloten er een draai aan te geven: een fort!!

De matrassen heb ik boven van bed gehaald en op de grond voor de bank gelegd. De (rug-)kussens van de bank en de dekentjes maken het heerlijk pluizig.
Met drie dekbedovertrekken, een statief, een stuk touw en behoorlijk wat knijpers heb ik vervolgens het tentje gemaakt. Kerstlampjes eroverheen draperen, kaarsjes aan en klaar is kees!

Romantische Valentijnsdag - fort by night

De liefde van een man...

Romantische Valentijnsdag - popcorn

Met alleen een fort kon ik geen romantische Valentijnsdag maken, er moest natuurlijk nog eten bij!

Als avondeten had ik één van Jan's lievelings gemaakt: sucadelapjes met andijviestamppot. Heel erg lekker!
Maar de romantiek klapte er pas echt af bij het dessert: (gezonde) brownies met roze glazuur en hartjes, en popcorn met chocolade, zout en nog meer hartjes ♥

Romantische Valentijnsdag - brownies

Het pakje van bol.com waar volgens Jan een nieuwe batterij voor de drone in zat bleek tóch een cadeautje voor mij te bevatten! Een nieuw vaasje 🙂 Tijdens het klussen was de vaas die ik van mijn eerste vriendje kreeg (met Valentijn) kapot gegaan, en daar was ik best sip over. Jan vond dat zo zielig dat hij een nieuwe voor me kocht! Zo lief!

En uiteindelijk hebben we natúúrlijk in het fort in de woonkamer geslapen! Logeren in eigen huis, beter wordt het niet ♥


Ben jij ook zo'n romanticus of laat je Valentijnsdag liever aan je voorbij gaan?


Deel dit met iemand die best eens een fort voor jou zou mogen bouwen

Misschien vind je dit ook interessant om te lezen:

Comments 6

  1. Post
   Author
 1. OHMIJNGOD dat fort is geweldig! En ik ben zo blij dat nog mensen dit doen! 😀 Haha. Als ik met mijn vriend aan zee ben, verslepen wij altijd de matras naar beneden in de living. Haha 😀 Alleen hebben we er nog nooit echt een fort van gemaakt. Misschien toch maar eens doen volgende keer! En toevallig heb ik ook brownies gemaakt voor hem!
  Irene onlangs geplaatst…Duizend vragen aan jezelf • Deel 22My Profile

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.