Wat doet een mesoloog en wat heb jij eraan?

Wat doet een mesoloog en wat heb jij eraan?

Een hele tijd geleden kondigde ik al eens aan dat ik een mesoloog had bezocht en dat ik daar enorm van was opgeknapt.

Hierbij geef ik jullie eindelijk de destijds beloofde uitleg: wat doet een mesoloog en wat heb jij eraan?

Wat doet een mesoloog?

Ahum, de mesologen zelf zeggen dit:
"Mesologie is een concept van geneeskunde waarin reguliere kennis op effectieve wijze wordt geïntegreerd met kennis uit de complementaire(alternatieve) geneeswijzen in diagnostiek en behandeling van vooral chronische aandoeningen. Tevens is deze geneeswijze gericht op de individuele benadering van de patiënt en op de zelfgenezende kracht van het organisme."

Oké, in mijn eigen woorden dan maar: de mesoloog meet met zwakstroom je energiebanen, diezelfde waar ze in prikken met acupunctuur. Daardoor wordt duidelijk welke organen er niet optimaal functioneren. Dan test hij of zij welke supplementen ervoor zorgen dat die organen beter gaan functioneren. Op basis van die metingen krijg je advies over welke supplementen je moet slikken om je beter te voelen!

“Medicine’s a funny business. After all, dispensing chemicals is considered mainstream and diet and nutrition is considered alternative.”Charles F. Glassman


Wat heb jij eraan?

Nou, heel veel dus!

Ik ben zelf bij de mesoloog terecht gekomen omdat ik me zo ontzettend moe bleef voelen, zelfs na 2 jaar burn-out. Zij ontdekte dat mijn bijnieren nog steeds helemaal op hun gat lagen. Er was slechts 1 supplement voor nodig om daar binnen een week een enorme boost in te krijgen.

Na meer dan de helft van mijn leven last te hebben gehad van mijn buik, ga ik nu nagenoeg pijnloos door het leven. Dankzij dit fijne supplement.

Laatste voorbeeld dan! Mijn mesoloog had al gezegd "Als je niet binnen 2 maanden zwanger bent kom dan even langs." Ik kreeg van haar homeopatische tabletjes voorgeschreven. De volgende maand was ik zwanger.

Werkt de mesoloog voor iedereen?

Vast niet! Ik zie mijn oernuchtere vriend niet gauw opknappen van een paar homeopatische pilletjes.

Ik denk dat het is zoals het met alles is: je moet er ook wel in geloven dat het werkt voor jou. Ik vind dat echter niet alleen gelden voor alternatieve geneeskunde maar ook voor reguliere. Ze kunnen nog zoveel aan je repareren, als jij erin gelooft dat je ziek blijft dan zal je je niet snel beter gaan voelen.

Zo is het denk ik ook met wat een mesoloog doet. Je moet er alleen heen gaan als je echt iets wilt bereiken en ervoor open staat dat aanvulling op gezonde voeding door middel van supplementen dat voor jou kan doen.


  Inmiddels ga ik al twee jaar trouw iedere paar maanden naar mijn mesoloog, en ik heb er nog steeds veel baat bij!

  Had jij wel eens van een mesoloog gehoord? En zo nee, zou je het overwegen om je beter te voelen?


  Sommige links in dit artikel zijn affiliate links, fijn als jij via Aylovelife zou willen bestellen!

  Deel dit artikel met iemand die zich ook beter wil voelen

  Misschien vind je dit ook interessant om te lezen:

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.